A A A K K K
людям із порушенням зору
Благодійна організація
"Благодійний фонд "Дубрівська громада"

Новини

Передача відремонтованої Nissan Navaro підрозділу ЗСУ

Ще одна відремонтована автівка передається на підрозділ ЗСУ. Потреба в автівках просто колосальна!  Нажаль спеціалізованої техніки від наших союзників надходить вкрай мало! Тому, волонтерська допомога вкрай важлива! Також передали більше 100кг розпалювачів вогню для приготування їжі та зігріву вночі. 

19:45 29.04.2024

Сучасні технології в навчанні школярів Дубрівського ліцею

       Сучасна освіта має бути доступною не лише для великих міст, а й для усіх без винятку населених пунктів України. Можливість отримання практичних навичок з керування FPV дронами школярами Дубрівського ліцею розширює їх подальший вибір професії та створює підгрунття для опанування технічних спеціальностей. Продовжуємо навчання.

21:54 29.03.2024

Створено навчальний центр з керування FPV дронами

    На базі Дубрівського ліцею створено навчальний центр з керування FPV дронами для школярів. Передано два навчальні комплекти FPV дронів. Управління дронами – це один з видів кіберспорту. А відсоток гравців серед підлітків, здібних до того, що може згодитися у сфері дронів, набагато більший, ніж серед дорослих… Але від комп’ютерної гри до реальності дуже великий шлях: це тактичне мислення, це розуміння карт, розуміння взагалі простору як такого.  До того ж - це цікаво та перспективно, заохочує до визначення напрямку професійної діяльності в майбутньому. 

14:26 11.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень